borgosztikus

borgosztikus

Női cipő: kedvencek a borgo.hu-tól

2022. március 29. - borgo.hu

Mivel vége ennek a hosszú, hűvös télnek és a tavasz illata érződik a levegőben: nincs más hátra, mint előre – szabaduljunk ki végre a négy fal közül! Jöhetnek a városi séták, a szabadtéri sport és a fékevesztett kirándulások a természetben. Ezekhez az élményekhez azonban ki kell választani a megfelelő útitársakat. Nos, örömmel jelentjük, hogy a Borgo végtelen raktárába folyamatosan érkeznek a női cipő kollekció legsikkesebb darabjai.

 

Mutatjuk mit kell magadra venned, ha idén is képben akarsz lenni.

 

A sportcipők, a bebújós vászoncipők, a platform cipők trendi darabjai arról tanúskodnak, hogy a szabadság már a küszöbön áll. Nézzük is meg gyorsan a 2022-es tavaszi bestseller cipők legújabb, leglátványosabb darabjait!

113951_wrpk_b.jpg

Skechers Bobs B Cute - Love Brigade fehér női cipő

A Lovewall design kitalálója JGoldcrown nagyot tarolt a szívekkel ikonizált felületeivel. A Skechers is előszeretettel alkalmazza, és meglepődnénk, ha nem rabolná el tömegek szívét hosszabb távon ez a modell. Kényelmes, könnyed és nőies. Mi kell még?

new_project_227.jpg

Heavy Tools URDELIA22 fehér női cipő

A Heavy Tools bár régi márka, cipőket csak pár éve gyárt és de jól is teszi ezt. Kiváló anyagok és megfizethető árak, a design pedig telitalálat a 30-as korosztály számára. Az Urdelia 2022-es modell egy második bőr a lábadon, mely komoly szabadságot ad viselőjének. 

new_project_208.jpg

Vans Old Skool virág-mintás női cipő

Extravagáns de közben nőies és funky. Mint a Vans maga. Az egyedülálló, vulkanizált, waffle mintázatú külső talp gondoskodik az optimális tapadásról. Az erős, vastag vászon felsőrész kiemelkedő lélegző képességgel rendelkezik. A virágmintának köszönhetően egy igazi tavaszi-nyári darab!

image_from_ios_24.jpg

Tamaris 23730-28 bézs női cipő

A Tamaris bézs női cipő egy könnyed, minimál modell a márka 2022-es tavaszi kollekciójából. A klasszikus fűzős vászoncipő design és a bézs színárnyalat a tavaszi-nyári szezon kihagyhatatlan darabjává teszik. A maximális kényelemről a fantasztikus TOUCHit talpbetét gondoskodik, ami tökéletesen idomul a láb formájához.

gx11.jpg

Adidas Courtpoint fehér női cipő

Igazi Adidas ikon. A 2022-es Courtpoint női cipő fehér alapszínével és stílusos márkajelzésével igazi kortalan darab, amit lezser hétköznapokra, egy randira és szabadidős programokra egyaránt ajánlunk. A textil bélés és a párnázott gallér gondoskodnak a maximális kényelemről. A talprészen található mintázat maximális tapadást és biztos talajfogást nyújt.

image_from_ios_22_1.jpg

Seastar Ada bézs női cipő

A Seastar ADA női chunky sneaker a sportos sikk és a csajos részletek szuper párosítása! A jól kombinálható árnyalatú sportcipő masszív, mély bordázatú gumitalpa különösen jól tapad mindenféle terepen. Anatómiailag kialakított talpbetétje és lélegző felsőrésze nagyszerűen idomul lábad formájához az azonnali illeszkedés érdekében. A gumi orrmegerősítés gondoskodik cipőd tartósságáról. Élvezd a tökéletes kényelmet és az innovatív trendeket a mindennapokban is!

webp_net-gifmaker_9.gif

Bestseller Borgo cipő

Valójában igen nehéz kiválasztani a többezres palettánkból, hogy mely lábbelik a legkelendőbbek, mert számügyileg is arra jutunk, hogy 100 feletti modellt kellene bemutatnunk. Ízlés kérdése, mondhatnánk. Gyere és nézz körül végtelen cipőkínálatunkban, hogy bebizonyítsuk, mi vagyunk a legjobbak :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://borgodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr6117792407
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása