borgosztikus

borgosztikus

Skechers cipő: vélemény és történet röviden!

2021. április 01. - borgo.hu

A Skechers a világ egyik legnagyobb vállalata, amely számos újdonság és innováció segítségével jutott ilyen messzire 29 év alatt. A gyártó rengeteg országban van jelen, amely hatalmas siker egy 1992-ben megjelent lábbelitől. De mitől ilyen kedveltek a Skechers cipők? Ebből a cikkből minden kiderül!

new_project_2021-03-19t173942_466.jpg

A Skechers cipők a múltban

A márka az 1990-es évek elején jelent meg. A vállalkozást Robert Greenberg és fia, Michael Greenberg alapította. Először csak egy magas szárú bakancsot gyártottak le, így elmondható, hogy minden kezdet nehéz. A márka innen jutott el alig 30 év alatt erre a szintre, tehát nem volt minden hiába. 1995-ben a tervezők megálmodtak egy új szériát, amely a Roadies nevet viselte. Ez lett a Skechers alapja, a trend első képviselője.

 

1998-ban úgy gondolták, hogy itt az ideje egy év alatt két terméket is bemutatni. Az egyik a Skechers USA, a másik pedig a Skechers Sport volt. Ezzel le akarták fedni az általános viseletet kedvelők és a sportosabb lábbelikért áhítozók teljes piacát. A céljuk sikerült, hiszen a következő években óriási sikereket értek el. A nagyobb terjedésig azonban 10 évet kellett várni, ekkor rukkoltak elő számos olyan termékkel, amelyeket a mai napig nagyon kedvelünk.

uno1-980x653.jpg

A Skechers siker

A Skechers cipők választékát folyamatosan fejlesztik, így a lehető legszélesebb kínálatot alakítva ki a vásárlók számára. Náluk szinte bármely korosztály, bármely stílus képviselője vásárolhat magának megfelelő lábbelit. Partnerük, a hazai Borgo.hu is igyekszik komoly palettát tartani: legyen szó elegánsabb vagy akár sportosabb darabról, a BORGO.hu weboldalán szinte bármit megtalálható. A márka középpontjában mindig a kényelem és a komfort volt, így aki ezeket a kiegészítőket hordja, sosem fog csalódni.

A Skechers nagy előnye, hogy igen kényelmes, szinte bárki számára komfortos viseletet biztosít. Választhatjuk akár munkába, sportoláshoz, túrához, iskolába, de kiválóan alkalmas akár benti cipőnek is.

img-8476m.jpg

A Skechers kínálat

A gyártó nemcsak nőknek hanem férfiak számára is készít kiegészítőket. A kedvelt darabok között szerepelnek a belebújós változatok, a fűzős termékek, de akár tépőzárral ellátott cipők is akadnak szép számmal. 

A világítós babacipők rendkívül egyediek és stílusosak, így akár már a legkisebbeket is divatossá varázsolhatjuk. Természetesen nem feledkeztek meg a fázós lábú vásárlókról sem, így rendelhetünk hosszabb szárú téli darabot vagy akár bundás bokacsizmát egyaránt.

Amennyiben igazán egyediek szeretnénk lenni, jól nézzünk körbe a kínálatban, hiszen számos színben és mintával vásárolhatunk Skechers terméket. Legyen szó sima feketéről, szivárványszínű sportcipőről vagy éppen feliratos bézs női lábbeliről, a választék rendkívül igényes.

A bejegyzés trackback címe:

https://borgodivat.blog.hu/api/trackback/id/tr6516487430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása